Top 200 steden  |  

Beschrijving van Steenplaza C. Boelens Zevenbergen

Bij Steenplaza C. Boelens Zevenbergen zetten we ons vakmanschap en onze service altijd op de eerste plaats, zodat u verzekerd bent van betrouwbaar en deskundig advies.

Uw zoektocht naar een vakman eindigt hier! Wij zijn de toonaangevende specialist in de regio voor het vormgeven van uw tuin, oprit of bedrijfstuin. Met een uitgebreid assortiment aan eigen machines en transportmiddelen voeren we alle grondwerkzaamheden zelf uit. Bovendien zijn we uw partner voor rioleringswerkzaamheden, inclusief de levering en installatie van afvoerputten, goten en drainage.

Ons aanbod gaat verder dan alleen bestrating; wij zijn ook uw adres voor tuinhuizen, overkappingen, schuttingen en kunstgras. Met een rijke ervaring van 30 jaar garanderen wij werkzaamheden die aan al uw wensen voldoen.

Voor een persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte bezoeken we u graag om de mogelijkheden te verkennen. Contacteer ons voor een afspraak of kom langs in onze showtuin tijdens de openingstijden.

Indien u de aanleg zelf wilt beheren, bieden wij alle benodigde tuinmaterialen die we bij u thuis kunnen leveren of die u zelf kunt ophalen.

Ontdek bij Steenplaza C. Boelens Zevenbergen meer dan alleen bestrating; ontdek een wereld van mogelijkheden voor uw buitenruimte!
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Contactloos betalen, Invoice, Maestro, Vooruit betalen
Jaar van oprichting
Opgericht 1993
Talen
nl
Merken
Tuindeco, Carpentier Professional, Outdoor Life Products, Namgrass, Gardenlux, Excluton, WS onderhoudsproducten
Produkte
Bestratingsmaterialen, Tegels: beton, natuursteen, keramiek, gecoat, Stenen: strak, getrommeld en gebakken stenen, Opsluitbanden en palissaden, Muurblokken, Grind en split, Inveegzand en voegmiddelen, Ophoogzand, Onderhoudsmiddelen, zoals algenreiniger, Tuinhuizen, blokhutten en overkappingen, Tuinhout: Douglas, Vuren, Grenen en Red Class, Kunstgras en toebehoren
Dienstverleningen
Vrijblijvend advies en offerte, Aanleg mogelijk

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Steenplaza C. Boelens Zevenbergen

Plaats van Steenplaza C. Boelens Zevenbergen