Top 200 steden  |  

Van Es Sloten en Montage

Neem vandaag contact op
van-es-sloten-en-montage
Nu geopend

Van Es Sloten en Montage

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
24 uur geopend
Dinsdag
24 uur geopend
Woensdag
24 uur geopend
Donderdag
24 uur geopend
Vrijdag
24 uur geopend
Zaterdag
24 uur geopend
Zondag
24 uur geopend

Beschrijving van Van Es Sloten en Montage

Van Es Sloten en Montage is al jarenlang een vertrouwd begrip in het vervangen van cilinders en sloten. Onze volledig uitgeruste bussen rijden rond in de regio: Bollenstreek, Leiden, Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Zoetermeer, Den Haag en Rotterdam.

Wat ons extra bijzonder maakt, is dat we een van de weinige slotenmakers zijn die ter plekke sleutels kunnen maken voor de cilinders of sloten die we hebben geplaatst. Dit bespaart u de moeite van een lokale sleutelservice, waarbij het risico bestaat dat de bijgemaakte sleutel niet werkt wanneer u terugkomt bij het slot.

Heeft u een probleem omdat u uw sleutels bent vergeten? Wij openen de deur voor u. Onze uitdaging is om dit te doen zonder extra schade of kosten, hoewel dit niet altijd mogelijk is vanwege de steeds betere beveiliging.

Van Es Sloten en Montage is dé specialist op het gebied van woonbeveiliging. Onze beveiligingsadviseur werkt samen met u om uw huis veiliger te maken tegen inbraak. Maak een afspraak met Van Es Sloten en Montage, zodat we bij u thuis kunnen komen.

Bij ons kunt u, net als voor uw cv-ketel, een servicecontract afsluiten voor al uw PKVW-gerelateerde materialen, zoals sloten, cilinders, veiligheidsbeslag, rookmelders en verlichting.
Betaalmogelijkheden
Cash, Maestro, Vooruit betalen
Lidmaatschappen
Politie keurmerk Veilig Wonen, CB en V, PKVW
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Van Es Sloten en Montage

Plaats van Van Es Sloten en Montage