Op 15 oktober 1957 openden Lei en Annie Schreurs deze bakkerij. In de winkel werd toen onder andere brood, banket, snoepgoed, ijs en allerlei kruidenierswaren verkocht.
Tussen 1965 en 1970 werd er in de buurt van onze bakkerij een hele nieuwe wijk gebouwd ("Martin Giese"-plan). Met de uitbreiding van de buurt, breidde de klandizie ook uit en moest de bakkerij vergroot worden. In 1974 was er een nieuwe winkel, nieuwe apparaten en daarmee nieuwe producten.
Ons assortiment werd toen verbreed met heerlijkheden als harde broodjes, vloerbroden en zelfs pizza's! Destijds waren wij de eerste in Swalmen die een pizza aan de man brachten.
Pas in 1992 werd er weer verbouwd. Toen kwam er weer een nieuwe winkel, maar de grootste vernieuwing was de aanleg van een banketbakkerij. Hierdoor konden we meer banketproducten aanbieden. Daarnaast was het vanaf toen mogelijk om snacks en gesmeerde broodjes aan te bieden.
2002 markeerde een belangrijke verandering in de zaak. Lei en Annie droegen de bakkerij, na 45 jaar hard gewerkt te hebben, over op hun kinderen Leo en Miriam. Inmiddels leiden deze twee al acht jaar deze bakkerij, waar ze voorheen al meer dan twintig jaar werkten.
Maar, natuurlijk, zijn ze nog lang niet uitgebakken!
Talen
nl
Uw beoordeling
Er moet tenmiste een beoordeling toegevoegd worden
Beoordeling succesvol toegevoegd
U zal binnen enkele momenten een email ontvangen om uw beoordeling te bevestigen.
Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!