Top 200 steden  |  

Edelsmid Juwelier Michel Smeijsters

Edelsmid Juwelier Michel Smeijsters - Oirschot
Nu gesloten

Edelsmid Juwelier Michel Smeijsters

Sleutelwoorden

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
24 uur geopend
Dinsdag
24 uur geopend
Woensdag
24 uur geopend
Donderdag
10:00 12:30
13:30 17:30
Vrijdag
10:00 12:30
13:30 17:30
Zaterdag
10:00 16:00
Zondag
24 uur geopend

Beschrijving van Edelsmid Juwelier Michel Smeijsters

Michel heeft gedurende bijna 30 jaar zijn eigen unieke stijl ontwikkeld en verfijnd. Zijn ontwerpen stralen een combinatie uit van strakke elegantie en robuuste eerlijkheid. Elk sieraad, hoe verfijnd ook in detail, draagt bij aan zijn tijdloze visie, net zoals de mensen die ze dragen. Hij werkt uitsluitend met de mooiste materialen zoals goud, parels, diamanten en kleurrijke edelstenen, vaak met bijzondere slijpvormen. Elke edelsteen wordt zorgvuldig geselecteerd en omlijst met een perfecte, strakke vorm.

Michels stijl is geworteld in zijn liefde voor mooie, pure materialen, zijn passie voor het ambacht en zijn diepgaande gesprekken met klanten. Door goed te kijken, te luisteren en oprecht geïnteresseerd te zijn in hun verhalen, slaagt hij er telkens weer in om samen met hen tot een keuze te komen die niet alleen bij hen past, maar waarin ze zichzelf herkennen.

Hoewel het merendeel van Michels werk op maat wordt gemaakt, biedt zijn winkel ook een eigen collectie unieke stukken aan, elk met een eigen verhaal.

Michel heeft zijn opleiding tot edelsmid afgerond in 1993 in Schoonhoven, gevolgd door een specialisatie als juwelier. In 1995 opende hij zijn eerste winkel met atelier in een klein straatje in Oirschot. In 2005 verhuisde de winkel naar een prachtig monumentaal pand aan de Markt van Oirschot, waar zowel Michel als Annet elke dag met plezier werken.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Edelsmid Juwelier Michel Smeijsters