Top 200 steden  |  

Trimsalon Scooby

Trimsalon Scooby

Sleutelwoorden

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Trimsalon Scooby

Trimsalon Scoobie is uw vertrouwde bestemming voor de complete verzorging van uw hond. Op onze website krijgt u een indruk van onze toewijding in de salon. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het trimmen van honden, maar ook in het opleiden van stagiaires die na hun opleiding de kans krijgen om bij ons aan de slag te gaan. Dit garandeert dat uw hond altijd door een gediplomeerde professional wordt verzorgd.

Voor onze bestaande klanten bieden we de extra service om gratis de nagels van hun hond te laten knippen, op afspraak. Elke hond, ongeacht het ras, heeft specifieke verzorging nodig die wij bieden: van wassen, föhnen en borstelen tot het knippen van nagels, het reinigen van oren en ogen, en het uitknippen van voeten om irritatie te voorkomen. We letten ook op eventuele gezondheidsproblemen en kunnen indien nodig de anaalklieren legen.

Bij Trimsalon Scoobie kan elke hond, inclusief kruisingen en kortharige rassen, getrimd worden. Onze diensten variëren van scheren en knippen voor honden met kroesvachten, tot effileren, plukken en ontwollen voor andere vachttypes. Het trimmen zorgt ervoor dat uw hond er verzorgd uitziet, comfortabel is zonder jeuk of klitten, en dat u thuis minder last heeft van haren. Het wassen van uw hond zorgt voor snellere verharing, maakt het borstelen eenvoudiger en laat uw hond frisser ruiken.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!


Plaats van Trimsalon Scooby