Liefde voor het ambacht en een echt familiebedrijf, dat is Kesbeke Kesbeke is nog de enige inleggerij van echte Amsterdamse Tafelzuren. Sinds 1999 geleid door Oos, derde generatie Kesbeke. Zijn grootvader, Charles Kesbeke, de grondlegger van het bedrijf, begon in 1948 in een keldertje in hartje Amsterdam, aan het Waterlooplein. Hij was naar Amsterdam verhuisd nadat hij in Zeeland was gestopt met zijn bakkerij. In Amsterdam vond Charles nieuwe mogelijkheden. In tafelzuur, want Amsterdammers bleken daar een grote voorliefde voor te hebben. In dat keldertje werden de eerste augurken en uien gewassen, gepekeld en in glazen potten gepasteuriseerd. Dat pasteuriseren deed hij, bij gebrek aan beter, in vuilnisbakken die hij op de markt en in de omgeving 'gevonden' had. Hij verkocht het zuur vaak ook in de kroeg, hij hield van gezelligheid en een praatje. Charles was goed bevriend met de stokers van de jeneverfabriek in de buurt... en zuur past prima bij een borreltje.
Betaalmogelijkheden
Cash, Invoice, Maestro
Lidmaatschappen
Veritas
Talen
nl
Uw beoordeling
Er moet tenmiste een beoordeling toegevoegd worden
Beoordeling succesvol toegevoegd
U zal binnen enkele momenten een email ontvangen om uw beoordeling te bevestigen.
Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!