Top 200 steden  |  

Electro Boesten B.V.

Neem vandaag contact op
electro-boesten-b-v
Nu gesloten
Open op Maandag

Electro Boesten B.V.

Sleutelwoorden

bedrijven particulieren reparatie energiemanagement installatie laboratorium installatie industrie veehouderijen alleen op afspraak gratis offerte gebouwbeheersysteem inspectie uitbreiding domotica camerasysteem noodverlichting alarmsysteem datanetwerk verlichting intercomsysteem meet- en regeltechniek ventilatiesysteem zwakstroominstallatie lichtinstallatie krachtinstallatie aanleg / installeren aanpassing keuring onderhoud ontwerp renovatie vervanging aarding bedrading bedrijfsinstallatie bewaking en besturing op afstand elektrische installatie groepenkast / meterkast huisinstallatie noodstroomvoorziening woning-apk gezondheidszorg utiliteitsbouw (gebouwen zonder woonbestemming) woningen en appartementen elektriciens Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 17:00
Dinsdag
07:30 17:00
Woensdag
07:30 17:00
Donderdag
07:30 17:00
Vrijdag
07:30 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Electro Boesten B.V.

Boesten Elektrotechniek, gevestigd in Voerendaal, is uw expert in moderne elektrotechnische oplossingen. Met de technologie van vandaag kunnen wij uw verlichting, alarmsystemen, rolluiken en andere elektrische apparaten naadloos integreren voor bediening via smartphone of tablet, zelfs op afstand. Onze diensten omvatten een snelle en professionele installatie van alle elektra, gespecialiseerd in een breed scala aan elektradiensten zoals inspecties, reparaties, onderhoud, energiebesparing en naleving van NEN-normen.

Actief in Limburg, België en Noord-Brabant, bieden wij veilige installaties voor particulieren, woningbouw, utiliteitsbouw en industrie. We staan bekend om onze toegankelijkheid en nauwe klantrelaties, en onze flexibele aanpak maakt ons een gewaardeerde partner. Of het nu gaat om een complete installatie of specifieke elektrische toepassingen, wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van uw projecten.

Bovendien bieden wij keuringen, inspecties en onderhoud van elektra. Heeft u hulp nodig bij het verlagen van uw energierekening? Onze energiebesparingsadviseurs onderzoeken graag de mogelijkheden voor u, zoals het opsporen van lekken of het adviseren over efficiëntere verlichting om uw kosten te minimaliseren. Neem contact met ons op voor een consultatie; wij zijn er om u te helpen met al uw elektrotechnische behoeften.
Betaalmogelijkheden
Invoice
Lidmaatschappen
techniek Nederland
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Electro Boesten B.V.