Top 200 steden  |  

Groenen Bouw & Onderhoud

Neem vandaag contact op
Groenen Bouw & Onderhoud - Veldhoven
Nu gesloten
Opent in 7 uur

Groenen Bouw & Onderhoud

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:00
Dinsdag
08:30 17:00
Woensdag
08:30 17:00
Donderdag
08:30 17:00
Vrijdag
08:30 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Groenen Bouw & Onderhoud

Groenen Bouw & Onderhoud, met vestigingen in Veldhoven en Tilburg, heeft al meer dan 90 jaar een solide reputatie als middelgrote bouwonderneming in de regio Zuidoost Nederland. Ons team van eigen medewerkers en betrouwbare onderaannemers en ZZP’ers richt zich op nieuwbouw, renovatie, groot onderhoud, utiliteitsbouw en transformaties.

Wat Groenen kenmerkt, is de nauwe en vertrouwde samenwerking die we hebben opgebouwd met onze opdrachtgevers: gemeenten, woningstichtingen, beleggers en architecten. Zij waarderen ons om onze kwaliteit, vakmanschap, betrokkenheid en heldere communicatie.

Sinds de eeuwwisseling is onze orderportefeuille aanzienlijk uitgebreid. Ons werkgebied strekt zich uit over een groot deel van Oost- en Midden-Brabant. We hebben samenwerkingsrelaties opgebouwd met een groter aantal woningstichtingen. Ook onze eigen projectontwikkeling speelt een positieve rol in ons geheel.

Groenen Bouw & Onderhoud is al enkele jaren VCA-gecertificeerd. Onze eigen KAM-coördinator houdt voortdurend toezicht op de naleving van alle arbo- en milieuregels en het kwaliteitsniveau. Door voortdurende evaluatie en verbetering streven we naar een steeds hogere kwaliteit. We onderscheiden ons vooral door korte communicatielijnen en snelle besluitvorming. Bovendien zijn we lid van Bouwend Nederland.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Groenen Bouw & Onderhoud