Top 200 steden  |  

AKV Financiële Diensten

akv-financiele-diensten
Nu geopend
Sluit in 9 uur

AKV Financiële Diensten

Sleutelwoorden

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 18:00
Dinsdag
09:00 18:00
Woensdag
09:00 18:00
Donderdag
09:00 18:00
Vrijdag
09:00 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van AKV Financiële Diensten

Waarom
Wij geloven in elke dag beter willen worden zodat er voor alles altijd een oplossing is. Onze oplossingen zijn integraal en praktisch. Dat betekent dat de klant op één plek terecht kan met haar brede vraagstelling en ook wordt geholpen bij het praktisch uitvoeren van het advies.

Hoe
Zowel particuliere als zakelijke klanten zoeken één adviseur die hun volledige situatie begrijpt en er over kan adviseren. Daarnaast zit de oplossing voor onze zakelijke klanten in het helpen hun onderneming nog mooier te maken en een volgende stap te zetten. Om deze klantdromen te realiseren gebruiken wij onze kennis en kunde aangevuld met specifieke kennis van onze partners.

Wat
Onze particuliere klanten hebben met ons niet slechts toegang tot verzekeringsproducten die echt aansluiten bij hun situatie. Omdat wij onze klanten ook echt kennen gaat ons advies verder dan het gevraagde product en creëren zo meer meerwaarde voor onze klanten. De oplossingen voor onze zakelijke klanten starten veelal vanuit onze expertise op het gebied van risicomanagement/ verzekeren en bedrijfsmatig & juridisch advies. Wij zijn voor de ondernemer een adviseur van A tot Z. Dit doen wij, indien nodig voor de totaaloplossing, samen met experts uit ons netwerk.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van AKV Financiële Diensten