Top 200 steden  |  

Dik de Koning gitaarles

Neem vandaag contact op

Dik de Koning gitaarles

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Dik de Koning gitaarles

Dik de Koning, afgestudeerd in klassieke gitaar aan het Rotterdams Conservatorium onder Dick Hoogeveen in 1982, biedt privélessen en lied-begeleidingscursussen aan in Zierikzee en Bruinisse op Schouwen-Duiveland. Met een passie voor Barokmuziek omvat zijn repertoire ook Renaissance, Romantische, Latijns-Amerikaanse, Spaanse klassieke muziek en hedendaagse luisterliedjes. Of je nu interesse hebt in klassieke of populaire muziek, Dik biedt lessen op zowel akoestische gitaar als ukelele, met een speciale focus op zangbegeleiding.

Lessen zijn beschikbaar voor beginners wekelijks en voor gevorderden wekelijks of om de twee weken, afhankelijk van overleg. Individuele lessen duren 30 minuten per week of 45 minuten om de twee weken, meestal synchroon lopend met het schooljaar en pauzerend tijdens schoolvakanties.

De lessen vinden plaats in Zierikzee op maandag en dinsdag, en in Bruinisse op woensdag. De aanbevolen startleeftijd is 8 jaar. Er wordt gebruikgemaakt van zowel traditioneel notenschrift als tabulatuur, waarbij de laatste een eenvoudige notatievorm voor gitaar is met veel vrij beschikbaar materiaal online.

Voor degenen zonder eigen instrument biedt Dik de mogelijkheid om een gitaar te huren of een instrument te gebruiken in de lesruimte, wat handig kan zijn als het meenemen van een eigen instrument lastig is.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Koning Gustaafweg 2, 4301 NP Zierikzee

Fotos voor Dik de Koning gitaarles

Plaats van Dik de Koning gitaarles