Top 200 steden  |  

Maaswaarden ouderenzorg

Neem vandaag contact op
Maaswaarden ouderenzorg - Wijk en Aalburg
Nu geopend
Sluit in 9 uur

Maaswaarden ouderenzorg

Sleutelwoorden

kledingverkoop aan huis maaltijdservice persoonlijke verzorging gehandicaptenparkeerplaats honden toegestaan lift aanwezig rolstoeltoilet toegankelijk voor rolstoelen aangepast eenpersoonsappartement / woning aangepast tweepersoonsappartement / woning appartement in verzorgingshuis tijdelijke woningen woongroepen voor dementerenden dementerenden ouderen ouderen met somatische (lichamelijke) aandoeningen activiteitenbegeleider diëtist ergotherapeut fysiotherapeut logopedist psycholoog verpleeghuisarts verzorgend personeel begeleiding bij dagelijkse activiteiten dagactiviteiten thuiszorg kapsalon kruidenierswinkel recreatiezaal restaurant tuin zalenverhuur alarmopvolging huishoudelijke zorg bibliotheek wasserette gezondheidsklinieken Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 22:00
Dinsdag
08:00 22:00
Woensdag
08:00 22:00
Donderdag
08:00 22:00
Vrijdag
08:00 22:00
Zaterdag
09:00 22:00
Zondag
09:00 22:00

Beschrijving van Maaswaarden ouderenzorg

Bij Maaswaarden staat uw vermogen om te leven zoals u dat wenst centraal, zelfs wanneer u zorg nodig heeft. We beginnen met een persoonlijke benadering, waarbij we uw capaciteiten en behoeften aan ondersteuning en zorg in kaart brengen. Indien extra zorg of aandacht vereist is, bieden onze kleinschalige verpleegafdelingen de nodige nabijheid en zorg.

Maaswaarden is toegewijd aan het bieden van liefdevolle zorg en ondersteuning aan ouderen die hulp nodig hebben. Onze diensten omvatten verpleeghuiszorg, thuiszorg, dagbesteding en huishoudelijke thuiszorg, uitgevoerd door meer dan 300 professionele medewerkers en een gelijk aantal vrijwilligers. Wij staan klaar voor onze cliënten en bewoners, hun families, mantelzorgers en netwerken, altijd wanneer hulp gewenst is.

We leveren zorg met compassie en respect voor het individu. Omdat elke persoon en elke zorgvraag uniek is, streven we ernaar om zoveel mogelijk zorg op maat te bieden. Dit betekent dat we eerst kijken naar wat cliënten en bewoners zelf kunnen, om hen te helpen zo zelfstandig mogelijk te leven. Zelfstandigheid betekent bij ons niet dat u er alleen voor staat; als kleinschalige organisatie zijn we altijd dichtbij, op elk moment in uw leven, thuis of bij ons, binnen uw eigen netwerk en in de samenleving.

Wij geloven dat iedereen recht heeft op een betekenisvol leven, een plek binnen de samenleving en een netwerk om op terug te vallen. We richten ons op de kwaliteit van leven en de mogelijkheden van de cliënt en bewoner. Samen met onze vrijwilligers zorgen we ervoor dat iedereen zo zelfstandig mogelijk kan leven, door zorg op maat te bieden, met oog voor de ander en met het hart.

Onze kernwaarden zijn liefdevol, respectvol en waardevol, waarmee we benadrukken dat elke cliënt en bewoner bij ons centraal staat.
Betaalmogelijkheden
Cash, Contactloos betalen, Incasso, Invoice, Maestro
Lidmaatschappen
Actiz, HKZ/KIWA
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Maaswaarden ouderenzorg