Top 200 steden  |  

PRIMAIR®

Neem vandaag contact op
PRIMAIR® - LISSE
Nu gesloten
Open op Maandag

PRIMAIR®

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:00
Dinsdag
09:00 17:00
Woensdag
09:00 17:00
Donderdag
09:00 17:00
Vrijdag
09:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van PRIMAIR®

OVER PRIMAIR®
PRIMAIR helpt u betrokken medewerkers te binden en bedrijfsmatige risico’s te beheersen. Advies en bemiddeling voor de zakelijke markt.

Wij adviseren bedrijven over employee benefits en schadeverzekeringen. Met ruim dertig jaar ervaring en actuele marktkennis maken wij voor u lastige materie eenvoudig. Belangrijk voor het maken van de juiste keuzes, het borgen van bedrijfscontinuïteit en het realiseren van uw ambities.

EMPLOYEE BENEFITS
Om goede medewerkers te werven en te behouden zijn marktconforme employee benefits een voorwaarde. PRIMAIR helpt u medewerkers te motiveren en aan uw bedrijf te binden door te adviseren over pensioen- en inkomensverzekeringen die tegemoetkomen aan wensen van u en van uw medewerkers.

RISICOANALYSE & SCHADEVERZEKERINGEN
Uw bedrijfsactiviteiten en –middelen brengen risico’s met zich mee en de gevolgen van bijvoorbeeld aansprakelijkheid, betalingsrisico’s, brand, en cybercriminaliteit zijn soms moeilijk te overzien. Aan de hand van de op uw situatie toegesneden analyses adviseert PRIMAIR over risicobeheersmaatregelen en de juiste schadeverzekeringen.

FINANCIËLE PLANNING
Financieel fitte medewerkers zijn productiever en kosten minder. Daarnaast sluiten arbeidsvoorwaarden niet altijd aan op de individuele wensen van directie en verwachtingen van medewerkers. Met persoonlijk individueel advies ondersteunt PRIMAIR op het gebied van particuliere pensioen- en inkomensvoorzieningen.

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?
Als employee benefits en schadeverzekeringen goed blijven aansluiten op veranderende omstandigheden is de kans op tegenvallers aanzienlijk kleiner. Twijfelt u daaraan of wilt u weten of het beter kan? De quick scan en risicoanalyses van PRIMAIR leveren altijd nieuwe inzichten op. Vanuit onze ruime kennis en ervaring denkt PRIMAIR mee en denkt verder.

Door toegang tot vrijwel de gehele markt van risicodragers bieden wij u optimale oplossingen. Wij zijn onafhankelijk, volgen scherp de ontwikkelingen, voeren periodieke controles uit en nemen direct contact met u op als dat nodig is.
Jaar van oprichting
Opgericht 2001
Produkte
https://www.primair.com/zakelijk/werknemers-lisse http://www.primair.com

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Marsmanplein 10, 2025 DT Haarlem
Engelenburg 70, 2036 RS Haarlem

Plaats van PRIMAIR®