Top 200 steden  |  

Screever

Neem vandaag contact op
Screever - Haaksbergen
Nu gesloten
Morgen geopend

Screever

Sleutelwoorden

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
13:00 18:00
Dinsdag
13:00 18:00
Woensdag
13:00 18:00
Donderdag
13:00 18:00
Vrijdag
13:00 18:00
Zaterdag
08:00 13:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Screever

Screever is uw vertrouwde adres sinds 1947 voor een uitgebreid assortiment aan diervoeders, mais, granen, meststoffen, tuinbenodigdheden en gewasbeschermingsmiddelen. Onze winkel verwelkomt u voor al uw behoeften op het gebied van onkruid- en ongediertebestrijding, met producten van topmerken zoals Bayer en Luxan, evenals drukspuiten. Dankzij ons CDG-certificaat kunnen we ook aan bedrijven en ondernemers met vakbekwaamheidsbewijs leveren.

Wij bieden een diversiteit aan meststoffen voor uw tuin, gazon en weide, inclusief organische opties, beschikbaar in volle zakken van 25 kg, per kg afgewogen, uit de silo of in bigbags. Ons assortiment omvat ook tuinmaterialen, schoeisel, borstelwerk, besproeiingsproducten en folies, allemaal te bestellen via onze leverancier Middelwijk.

Voor dieren hebben we stalstrooisels van de hoogste kwaliteit, stofvrij zaagsel, houtvezel, vlas en gehakseld stro, naast een breed scala aan afrasteringsmaterialen. We voorzien in voeding voor alle soorten vee, waaronder rundvee, varkens, schapen, geiten en pluimvee, met producten van Fuite en Garvo regelmatig op voorraad of op bestelling. Kleindiervoeders zijn verkrijgbaar in 20/25 kg verpakkingen of per kg afgewogen in onze winkel.

Tijdens de wintermaanden bieden we strooivoer, mezenbollen, pindanetjes en andere voeders voor buitenvogels aan. Ons Doggar hondenvoederassortiment, bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, bestaat uit hoogwaardige, goed opneembare ingrediënten en biedt voor elke hond wat wils. Voor een compleet overzicht van ons aanbod, bezoek de website van onze leverancier Middelwijk. Screever staat voor kwaliteit en tevredenheid voor al uw dier- en tuinbenodigdheden.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Goorsestraat, 7482 CE Haaksbergen

Plaats van Screever