Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:00
Dinsdag
08:30 17:00
Woensdag
08:30 17:00
Donderdag
08:30 17:00
Vrijdag
08:30 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Stichting Maria-Oord

Maria-oord is een kleinschalige organisatie die zorg, welzijn en wonen levert. Wij stemmen onze diensten af op de (zorg)vraag van de cliënt, zodat zij kunnen wonen en leven in een omgeving die aansluit bij hun beleving. Respect en aandacht staan centraal in onze kwalitatieve en innovatieve zorg binnen een flexibele setting. Maria-oord is actief in de gemeenten Dongen en Oosterhout.

Onze visie is gebaseerd op het uitgangspunt dat ouderenzorg draait om de kwaliteit van leven van de cliënt. Eigen regie en persoonlijke oplossingen zijn essentieel. We streven ernaar om cliënten zo lang mogelijk zelfstandig te laten functioneren. Mantelzorg en lokale samenwerking zijn daarbij belangrijk. Maria-oord onderscheidt zich door haar betrokkenheid in de Dongense samenleving.

Onze dienstverlening omvat verpleegafdelingen in het kloostercomplex te Dongen, waar 24 cliënten met een WLZ-indicatie terechtkunnen. Daarnaast bieden we thuiszorg in de directe omgeving van het kloostercomplex. Onze dagbesteding en individuele begeleiding zijn gericht op het verrijken van sociale contacten en het behoud van eigen regie voor cliënten.
Lidmaatschappen
9001 HKZ
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Weide 120, 5103 HZ Dongen

Fotos voor Stichting Maria-Oord

Plaats van Stichting Maria-Oord