De Kasteelhof Zorgcentrum & Verpleeghuis


(Geen beoordelingen beschikbaar)

Kontaktdaten

Telefoonnummer
0487587100
E-mail adres
klantenservice@zmw.nl

Zoekbegrippen

Ergotherapie Aan Huis (Bewegingstherapie) Gezamelijke Eettafel Buurtbewoners Gymnastiekles Maaltijdservice Honden Tögestaan Lift Aanwezig Rolstöltoilet Tögankelijk Voor Rolstölen Appartement In Verzorgingshuis Tijdelijke Woningen Woongröpen Voor Dementerenden Chronisch Zieken Dementerenden Ouderen Ouderen Met Somatische (Lichamelijke) Aandöningen Activiteitenbegeleider Ergotherapeut Fysiotherapeut Logopedist Maatschappelijk Werker Psycholoog Verpleeghuisarts Verzorgend Personeel Dagactiviteiten Dagbehandeling Gröpsverzorging Voor Dementerenden Thuiszorg Tijdelijk Verblijf Voor Revalidatie Recreatiezaal Restaurant Fitnessruimte Gezondheidsklinieken

Bedrijfsomschrijving

In het prachtige nieuwe woongebouw van De Kasteelhof in Druten kan men gebruik maken van diverse mogelijkheden van zorg zoals zorgappartementen, kleinschalige wooneenheden voor verpleeghuiszorg , en appartementen voor tijdelijke opvang. Hiermee zijn er door de Zorggroep voorzieningen in Druten gerealiseerd vanuit de gedachte dat onze cliënten zo thuis mogelijk willen wonen.
In De Kasteelhof wordt zowel zorg als behandeling geboden voor mensen met een lichamelijke beperking (somatische zorg) als ook voor mensen met geestelijke (ouderdoms)ziekten zoals dementie (psychogeriatrische zorg).
Naast deze zogenoemde verpleeghuiszorg biedt De Kasteelhof ook verzorgingshuiszorg. De Kasteelhof ligt midden in een gezellige woonwijk vlakbij het centrum van Druten. Winkels, supermarkten en horecagelegenheden liggen op loopafstand. Zowel voor bewoners van De Kasteelhof als omwonenden is er van alles te doen in en rond het zorgcentrum.
Cliënten met lichamelijke of psychogeriatrische problemen wonen in De Kasteelhof in een kleinschalige woonvorm. Bij dit groepswonen verblijven zes cliënten in een groepswoning bestaande uit een individuele slaapkamer, en een gezamenlijke huiskamer.
Cliënten voor wie zowel een veilige woonomgeving als hulp en ondersteuning gewenst zijn, kunnen ervoor kiezen om een appartement te bewonen in De Kasteelhof. Daartoe beschikt De Kasteelhof over ruime appartementen met een aparte woon- en slaapkamer met een eigen badkamer.
Naast de individuele appartementen kunnen cliënten ook gebruikmaken van zogenoemde groepsverzorging. Dit is een vorm van extra verzorging en begeleiding voor zowel cliënten van De Kasteelhof als voor bewoners uit de gemeente Druten die nog thuis wonen. Zowel voor bewoners van De Kasteelhof als omwonenden is er van alles te doen in en rond het zorgcentrum.

Bilder

800x537
800x600
800x533
800x534
800x600
533x800
800x533

Beoordeel De Kasteelhof Zorgcentrum & Verpleeghuis

* Verplichte velden
Letzte Aktualisierung: 07.05.2021 23:41
Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie